Önzés-e az énidő?

Life coach Budapest
Share on facebook
Share on email
Önzés-e az énidő?

„Nincs időm! Neked sincs időd? Mi? Hogy neked jut időd magadra? Jársz futni, tornázni, fodrászhoz, kozmetikushoz, beültél barátnőddel egy kávéra? Akkor ez csak azért lehet, mert neked nincs gyereked! Kettő is van? És ki van ilyenkor mellettük? Bezzeg én hozom-viszem őket, az egyik balettra jár, a másik karatéra, én meg órákig ácsorgok a terem szélén ezalatt. Nem, én nem kérek meg mást, hogy menjen értük, a gyereknek rám van szüksége! Hogyhogy miért? Ettől vagyok jó anya! Persze, hogy fáradt vagyok, mert a kisebbik még éjjel háromszor is szopik, miért ne tenné, még csak 4 éves! És feszült is vagyok, igen, és emiatt gyakran kiabálok velük! Na és, de mindig ott vagyok nekik egy karnyújtásra, nulla-huszonnégyben! Ez a lényeg, nem?”

Önzés-e az énidő?

Ahhoz, hogy egy boldog, kiegyensúlyozott életet tudj élni, fontos, hogy felismerd a téged gátló belső tényezőidet és megszabadulj tőlük. Ha úgy érzed egyedül nem tudsz megbirkózni az elakadásaiddal, fordulj hozzám bizalommal!

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is!  

Ha elsőkézből szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevemre!

* kötelező mező
Vállalkozó vagy?
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Pénzügyi mentor:

“Teljesen független, mindenféle értékesítési nyomástól mentes, személyre szabott pénzügyi tanácsadás hétköznapi embereknek, pénzvisszafizetési elégedettségi garanciával. Ugyanitt rengeteg hasznos cikk és elektronikus könyv pénzkezelési témákban.”
penzugyimentoralas.hu

Ha elsőkézből szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevemre!

* kötelező mező
Vállalkozó vagy?