Női vállalkozók élete 1. rész: Minőségi idő

Life coach Budapest
Share on facebook
Share on email
Minőségi idő

A magyar vállalkozónő az egyik legkeményebb a világon. Miért gondolom ezt?
Mert amagyar vállalkozónők számára természetes, hogy gyerekeik és a háztartásuk mellett álljanak helyt, építsék a vállalkozásukat és legyenek sikeresek. A munkájukkal gyakran éjjel, fáradtan vagy csak szakaszosan tudnak foglalkozni, mégis ugyanazt vagy még többet várnak el maguktól, mint a férfiaktól, és nem értik, miért nem olyan sikeresek. Ilyen esetben az első kérdésem mindig az: napi hány órát és mikor tudsz foglalkozni a vállalkozásoddal? Van dedikáltan olyan idő, amikor kizárólag a vállalkozásoddal foglalkozol és ezt a környezeted is tudja és elfogadja? Heti hány óra? Az őszinte választ követően még mindig csodálkozol, hogy „csak” ennyire gyorsan fejlődik a vállalkozásod? Tehetsz- e azért, hogy több minőségi időt tölts a munkáddal?

Egy vállalkozás felépítése hosszú és kitartó munkát igényel. Ha úgy érzed, hogy ezen a hosszú úton elbizonytalanodtál, motiválatlanná váltál, vagy csak egyedül vagy a kérdéseiddel, bátran keress meg!

Ha tetszett a poszt, oszd meg ismerőseiddel is!

Ha elsőkézből szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevemre!

* kötelező mező
Vállalkozó vagy?
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Pénzügyi mentor:

“Teljesen független, mindenféle értékesítési nyomástól mentes, személyre szabott pénzügyi tanácsadás hétköznapi embereknek, pénzvisszafizetési elégedettségi garanciával. Ugyanitt rengeteg hasznos cikk és elektronikus könyv pénzkezelési témákban.”
penzugyimentoralas.hu

Ha elsőkézből szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevemre!

* kötelező mező
Vállalkozó vagy?