Női vállalkozók élete 2. rész – szerepkonfliktus

Life coach Budapest
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Egy popóval több lovat, avagy milyen is a szerepkonfliktus?

Vállalkozol, de még otthon van veled a gyerek? Úgy gondoltad, nincs is tökéletesebb idő a vállalkozásod beindítására, mint most, amikor otthon vagy a gyerekkel?
Amikor a vállalkozásoddal foglalkozol lelkiismeret-furdalásod van a gyerek miatt, amikor viszont a gyerekkel vagy, nyomaszt a sok ellátatlan feladat a cégedben?
Jó neked ez a helyzet? Lehet, el kellene fogadni, hogy még te sem tudsz egyszerre, ennyiféle elvárásnak megfelelni? Nem lehet, hogy nyugodtabb és könnyebb lenne az életed, ha elfogadnád, hogy te lassabban haladsz a céljaid felé, és az így elért teljesítmény is büszkeséggel töltene el? Meg tudsz barátkozni azzal a gondolattal, hogy várnod kell a sikerre?
Te sikeresen megülöd a több lovat?

Egy vállalkozás felépítése hosszú és kitartó munkát igényel. Ha úgy érzed, hogy ezen a hosszú úton elbizonytalanodtál, motiválatlanná váltál, vagy csak egyedül vagy a kérdéseiddel, bátran keress meg!

Ha tetszett a poszt, oszd meg ismerőseiddel is!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: print

Ha elsőkézből szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevemre!

* kötelező mező
Vállalkozó vagy?

Pénzügyi mentor:

“Teljesen független, mindenféle értékesítési nyomástól mentes, személyre szabott pénzügyi tanácsadás hétköznapi embereknek, pénzvisszafizetési elégedettségi garanciával. Ugyanitt rengeteg hasznos cikk és elektronikus könyv pénzkezelési témákban.”
penzugyimentoralas.hu

Ha elsőkézből szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevemre!

* kötelező mező
Vállalkozó vagy?