Női vállalkozók élete 4. rész – vállalkozó leszek?

Life coach Budapest
Share on facebook
Share on email

Akkor én most vállalkozó leszek?

Sok vállalkozó keres meg azzal, hogy van egy vállalkozási ötlete, de nem is meri elmondani senkinek, mert fél, hogy a környezete nevetségesnek, kivitelezhetetlennek fogja gondolni azt. Mások bizonytalanságuk miatt nem akarják nagydobra verni vállalkozói ötleteiket, gyakran még a partnerüknek sem mondják el azokat. Úgy gondolják, hogy ha nem mondják ki, ha fű alatt csinálják, akkor nincs olyan nagy elvárás, nyomás rajtuk.

Idővel azonban szembesülnek azzal az aprócska ténnyel, hogy a vállalkozásuk időt és pénzt igényel, nem biztos, hogy nagyon sokat, de valamennyit biztosan. Ha ezek nem állnak megfelelő mennyiségben vagy minőségben rendelkezésre, az hamar túlterheltséghez, kiégéshez és csalódottsághoz vezet. Fontos, hogy felvállaljuk a vágyainkat és céljainkat, ne féljünk, türelmet, időt és persze akár pénzt is kérni a családtól a vállalkozásunk beindítására. Gondoljunk arra, családtagjaink is jobban tudnak igazodni egy egyértelmű helyzethez.

És még egy tapasztalat: minél több embernek elmondod, hogy vállalkozó vagy, annál inkább azzá válsz!

Te könnyen felvállaltad mások előtt, hogy vállalkozni fogsz?

Egy vállalkozás felépítése hosszú és kitartó munkát igényel. Ha úgy érzed, hogy ezen a hosszú úton elbizonytalanodtál, motiválatlanná váltál, vagy csak egyedül vagy a kérdéseiddel, bátran keress meg!

Ha tetszett a poszt, oszd meg ismerőseiddel is!

Ha elsőkézből szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevemre!

* kötelező mező
Vállalkozó vagy?
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Pénzügyi mentor:

“Teljesen független, mindenféle értékesítési nyomástól mentes, személyre szabott pénzügyi tanácsadás hétköznapi embereknek, pénzvisszafizetési elégedettségi garanciával. Ugyanitt rengeteg hasznos cikk és elektronikus könyv pénzkezelési témákban.”
penzugyimentoralas.hu

Ha elsőkézből szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevemre!

* kötelező mező
Vállalkozó vagy?