Női vállalkozók élete 5. rész – családi kasszából vállalkozást?

Life coach Budapest
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Költhetek e vállalkozásomra a családi kasszából?

Sok vállalkozónőben merül fel a kérdés hogyan is költhetne a vállalkozására a család pénzéből? Abból a pénzből, amit a férje kemény munkával keresett meg? Amiből a gyerekeknek kellene vásárolnia dolgokat? Az a helyzet, hogy egy vállalkozás, legalábbis az elején, igenis pénzbe kerül. Ennek mértéke természetesen mindenkinél változó, de jobb, ha az ember lánya mind a maga, mind a környezete számára ezt nyilvánvalóvá teszi. Hasznos tud lenni, ha előre meghatározunk egy összeget, amit jó szívvel tudunk és akarunk a vállalkozásunkra költeni havi szinten. Ezt érdemes a partnerünkkel is átbeszélni, jobb, ha ismerjük az ő álláspontját is ezzel kapcsolatosan. Nem kell megijedni akkor sem, ha kevés pénzt tudunk a vállalkozásunkra fordítani. A szűkös keret gyakran nagyobb kreativitást, ötletességet, izgalmasabb megoldásokat eredményez.
Neked is gondot okozott a családi pénzből költeni a vállalkozásodra?

Egy vállalkozás felépítése hosszú és kitartó munkát igényel. Ha úgy érzed, hogy ezen a hosszú úton elbizonytalanodtál, motiválatlanná váltál, vagy csak egyedül vagy a kérdéseiddel, bátran keress meg!

Ha tetszett a poszt, oszd meg ismerőseiddel is!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: print

Ha elsőkézből szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevemre!

* kötelező mező
Vállalkozó vagy?

Pénzügyi mentor:

“Teljesen független, mindenféle értékesítési nyomástól mentes, személyre szabott pénzügyi tanácsadás hétköznapi embereknek, pénzvisszafizetési elégedettségi garanciával. Ugyanitt rengeteg hasznos cikk és elektronikus könyv pénzkezelési témákban.”
penzugyimentoralas.hu

Ha elsőkézből szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevemre!

* kötelező mező
Vállalkozó vagy?