Női vállalkozók élete 5. rész – családi kasszából vállalkozást?

Life coach Budapest
Share on facebook
Share on email
Költhetek e vállalkozásomra a családi kasszából?

Sok vállalkozónőben merül fel a kérdés hogyan is költhetne a vállalkozására a család pénzéből? Abból a pénzből, amit a férje kemény munkával keresett meg? Amiből a gyerekeknek kellene vásárolnia dolgokat? Az a helyzet, hogy egy vállalkozás, legalábbis az elején, igenis pénzbe kerül. Ennek mértéke természetesen mindenkinél változó, de jobb, ha az ember lánya mind a maga, mind a környezete számára ezt nyilvánvalóvá teszi. Hasznos tud lenni, ha előre meghatározunk egy összeget, amit jó szívvel tudunk és akarunk a vállalkozásunkra költeni havi szinten. Ezt érdemes a partnerünkkel is átbeszélni, jobb, ha ismerjük az ő álláspontját is ezzel kapcsolatosan. Nem kell megijedni akkor sem, ha kevés pénzt tudunk a vállalkozásunkra fordítani. A szűkös keret gyakran nagyobb kreativitást, ötletességet, izgalmasabb megoldásokat eredményez.
Neked is gondot okozott a családi pénzből költeni a vállalkozásodra?

Egy vállalkozás felépítése hosszú és kitartó munkát igényel. Ha úgy érzed, hogy ezen a hosszú úton elbizonytalanodtál, motiválatlanná váltál, vagy csak egyedül vagy a kérdéseiddel, bátran keress meg!

Ha tetszett a poszt, oszd meg ismerőseiddel is!

Ha elsőkézből szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevemre!

* kötelező mező
Vállalkozó vagy?
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Pénzügyi mentor:

“Teljesen független, mindenféle értékesítési nyomástól mentes, személyre szabott pénzügyi tanácsadás hétköznapi embereknek, pénzvisszafizetési elégedettségi garanciával. Ugyanitt rengeteg hasznos cikk és elektronikus könyv pénzkezelési témákban.”
penzugyimentoralas.hu

Ha elsőkézből szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevemre!

* kötelező mező
Vállalkozó vagy?