Vállalkozói félelmek

Life coach Budapest
Share on facebook
Share on email
Vállalkozói félelmek avagy segítség, vállalkozom!

Van egy piacképes tudásod, de félelemmel tölt el, hogy annyi mindent nem tudsz, ami szükséges ahhoz, hogy ebből sikeres vállalkozásod legyen? Marketing, könyvelés, adózás, adminisztráció, árazás, kereskedelem. Ezek mind olyan dolgok, amik megrémítenek, elijesztenek?Ezek a vállalkozói félelmek. Minden induló vállalkozás vezetője átesik rajta.

Egy vállalkozás elindítása pont olyan, mint az első nap egy új munkahelyen. Azért kerültél oda, mert értesz valamihez, mégis az első időszak nagyon nehéz, hiszen idő kell, hogy átlásd, kiismerd a szervezeten belüli folyamatokat, kapcsolatokat. De azt mindenki természetesnek veszi, hogy a kezdeti nehézségek ellenére idővel képes kiismerni magát a rendszerben és számára szükséges mértékben eligazodni benne.

Miért nem vesszük természetesnek egy vállalkozás elindításánál, hogy itt is időre van szükség, míg a rendszer átláthatóvá válik? És azt, hogy ez a pillanat jó eséllyel mindenki számára elérkezik? És arról mit gondolsz, hogy felnőttként is képes vagy -e új és eddig ismeretlen dolgokat megtanulni, elsajátítani? Elhiszed, ha azt mondom, hogy a vállalkozói félelmek normálisak, sőt segítenek minket? Illetve ha azt, hogy mindenki valamilyen módon megéli azt, és a siker attól függ, hogy ki hogyan tud vele megküzdeni? Téged elbizonytalanít, lehangol, passzívvá tesz? Inkább bele sem vágsz, mert olyan nagy benned a félelem?   Haragszol magadra emiatt, esetleg másokat irigykedve figyelsz, ők miért képesek rá?

Nem kell, hogy így legyen!

Ha tudni szeretnéd, hogyan tudsz sikeresen megbirkózni a félelmekkel és végre elindulni a megvalósítás útján, akkor ezt a cikkemet olvasd el. Ha pedig inkább hallgatnál, akkor kövesd Sikeres Csajok vállalkozónői Podcast csatornámat. A Podcast beszélgetéseinkben, a vállalkozói lét minden aspektusát, kihívását, kérdését érintjük.

Te is aggódtál azon, hogy mennyi mindenhez nem értesz a vállalkozásod elindításánál?

Egy vállalkozás felépítése hosszú és kitartó munkát igényel. Ha úgy érzed, hogy ezen a hosszú úton elbizonytalanodtál, motiválatlanná váltál, vagy csak egyedül vagy a kérdéseiddel, bátran keress meg!

Ha tetszett a poszt, oszd meg ismerőseiddel is!

Ha elsőkézből szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevemre!

* kötelező mező
Vállalkozó vagy?
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Ha elsőkézből szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevemre!

* kötelező mező
Vállalkozó vagy?