Hogyan találj rá a saját utadra, még akkor is, ha az élethez nincs semmilyen használati útmutató?

Hogyan vedd kezedbe az irányítást, még akkor is, ha világ életedben csak sodródtál?

Létezik egy módszertan, mellyel megtalálhatod a SAJÁT utadat, a SAJÁT válaszodat az élet talán legfontosabb kérdésére, hogy miért vagyunk itt, a Földön?

A megérkezettség érzésével a mindennapokban nyugodtabbá, ellazultabbá válsz, az emberi kapcsolataid is harmonikusabbak lesznek.

Olyan világban élünk, ahol mindenki nagyon határozott és magabiztos. Tudja, hogy

De arról, hogy ezek a döntések végeredményben mekkora elégedettséghez, kiteljesedéshez és ami még fontosabb, milyen mindennapokhoz vezetnek/vezettek el minket, általában kevés szó esik.

Pedig ér változtatni és újratervezni, akár az egész életedet!

Hiszen honnan is tudhatnánk 18 évesen, a pályaválasztáskor, hogy mik akarunk lenni?

Hányszor hallom a klienseimtől, hogy bárcsak ezt már sokkal hamarabb tudtam volna magamról! Nem itt tartanék, ha már a középiskolában lett volna szó az önismeretről, vagy tanultunk volna arról, hogyan tudunk változni. De arról sem hallottunk sokat, hogyan kell helyesen célokat kitűzni vagy éppenséggel ellazulni, relaxálni. Vagy, hogy miért olyan fontos az öngondoskodás és hogyan tudom építeni, illetve rombolni az önértékelésemet. Máshol tartanék, ha már akkor sokkal tudatosabb lettem volna az életemmel és magammal kapcsolatosan.  

Neked is ismerős?

Fiatalabb koromban én is csak sodródtam és volt, hogy úgy éreztem, az élet nagy dolgairól végérvényesen lemaradok.

Emlékszem azt gondoltam: velem valami nagy baj van. Mindenki más körülöttem tudja, hogy mit akar, mi szeretne lenni, határozott elképzeléseik vannak az életéről én pedig csak azt tudom, hogy mit nem akarok. Tök bénának éreztem magam, amiért még azt sem tudom, hogy én mit szeretnék az életemtől. 

Coachként mára már tudom, igenis tehetünk a gyötrő érzések ellen, és azt is, hogy hogyan.

Annyira különbözőek vagyunk. A kiteljesedettség varázslatos érzését egyesek a családjukban, vagy a karrierjükben, míg mások a sportban vagy a hobbijukban élik meg.

Egyszerre irigykedünk és csodáljuk őket, hogy nekik ez megadatott.

A jó hír, hogy a teljesség élménye számodra is elérhető. A Tudatos Megújulás Program segítségével tudatosan fogod irányítani az életedet és kristálytisztán látod majd a SAJÁT céljaidat.

A Program elvégzése után teljesen új ember leszel. Pont olyan, amilyenné válni szeretnél.

Mit ad neked még a program?

A Program azért is egyedülálló, mert az itt megszerzett tudást bármilyen jövőbeli elakadásod esetén bevetheted. Saját erőforrásaidat és a Programban megszerzett ismereteket felhasználva folyamatosan képes leszel változni, megújulni, másképp jelen lenni a mindennapokban.

Az elmúlt évek történései mindannyiunknak megmutatták, hogy ennek a kornak az egyik legértékesebb képessége a rugalmasság, a folyamatos változásra való képesség. Tegyél szert rá te is! 

Miből áll a Tudatos Megújulás Program?

A Tudatos Megújulás Program elmozdít a fenti elakadásokból, megmutatja az elakadásod okait és megújítja az életedet.

A komplex anyag a mintegy 200 kliensemmel folytatott munkáim során szerzett tapasztalataimra épül, amely során kognitív, érzelmi sőt test szinten is dolgozol magadon.

A Programba átültettem a meglévő folyamataimat, és úgy alakítottam ki, mintha hétről hétre járnál hozzám.

A tudatos megújulás program

indít el a teljes megújulás útján. 

A videós anyagok hetente érkeznek hozzád, amelyekhez „házi feladatokat” és a változás folyamatát támogató leckéket is kapsz. Ha előfizetsz a programra, a videókat és a teljes konzultációs anyagot 1 teljes évig eléred. Ez azt jelenti, hogy az elkövetkező 1 évben bármilyen más területen kialakult elakadásod esetén újra tudod csinálni a programot.

Mennyibe kerül a Tudatos Megújulás Program?

Talán már láttad, hogy nálam egy személyes konzultáció díja 16.000,- forint, amelynek megfelelően ez a program 10 x 16.000,-, azaz 160.000,- forint lenne. Most azonban nagyon kedvező áron (sőt inkább őrült olcsón), mindössze 58.000,- forintért újjászülethetsz. De ez még nem minden!

Visszajelzések a résztvevőktől

Ez az ajánlat neked szól, ha...

Ez az ajánlat nem neked szól, ha....​

Ne feledd! Nem csupán egy programot kapsz, hanem új, magabiztosabb mindennapokat, komplex megújulást, 10 hétnyi támogatással fűszerezve.

Nincs veszítenivalód!

Annyira hiszek ebben a programban, hogy itt most felajánlom neked, hogy ha a tanfolyam végére úgy érzed, nincs elmozdulás, akkor kérdés és kellemetlen magyarázkodás nélkül visszakapod az árát.

Ha nem olyan életet élsz, amilyet szeretnél, nincs mire várnod! A Tudatos Megújulás Programmal segítek helyes irányba terelni a világodat.

Élj a lehetőséggel és kezdd el most!

Nem leszel azonnal superwoman, de az úton biztosan elindulsz, és már nem fog tudni senki sem megállítani.

Kapcsolódó termék

Ha elsőkézből szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevemre!

* kötelező mező