Már régóta érzed, hogy segítségre van szükséged, de nem tudod kire vagy mire?

Elakadtál az életedben de nem tudod, hogyan változtass?  

Meghallgattál már rengeteg baráti tanácsot, azonban nem mész velük semmire?

Érzed, hogy gond van a párkapcsolatoddal, az életeddel, gyakran szorongsz, nehezen hozol meg döntéseket, alacsony az önbecsülésed, az önbizalmad, de nem tudod pontosan megfogalmazni mi is a problémád gyökere?  

Már rengeteg mindent kipróbáltál, de egyikkel sem értél el tartós változást.

Pedig van rá mód, hogy, megtaláld a SAJÁT utadat, és elkezd végre élni a SAJÁT ÉLETEDET, amire mindig is vágytál. 

Hányszor hallom a klienseimtől, hogy bárcsak már sokkal hamarabb találkoztam volna veled és hamarabb elindultam volna a változás útján. Nem itt tartanék, ha már évekkel ezelőtt tudtam  volna, hogyan növelhetem az önbizalmamat, felismertem volna a mérgező családi mintáimat,  illetve tanultam volna arról, hogyan lehet megtalálni a saját személyes céljaimat.  De arról sem hallottam sokat, hogyan kell egy feszített időszak közben kikapcsolódni, ellazulni, relaxálni, vagy hogy miért olyan fontos az öngondoskodás és hogyan tudom építeni,  az önértékelésemet. Máshol tartanék, ha már akkor hallottam volna a kötődési mintákról, az asszertivitásról, de legfőképp ha megtanultam volna a változás módszertanát, ami  által már réges-régen sokkal tudatosabban lettem volna jelen az életemben és a döntéseimben.

Megrekedt az életed, de nem tudod, hogyan változtass? 

Ugyan kipróbáltál már számos módszert, de a valódi változás nem történt még meg. Továbbra is:

Fiatalabb koromban én is csak sodródtam és ettől nagyon kétségbeesett lettem, úgy éreztem, nem tudom magamból kihozni a legtöbbet és az élet nagy dolgairól végérvényesen lemaradok.

Emlékszem azt gondoltam: velem valami nagy baj van. Mindenki másnak olyan könnyen ment minden. Találtak maguknak egy normális pasit, vidámak és felszabadultak voltak, és úgy tűnt elégedettek magukkal, tudták mit akarnak az élettől, én pedig csak azt éltem meg, hogy az élet minden területén egy káosz vagyok. Tök bénának éreztem magam, hogy nem tudok működtetni egy párkapcsolatot, tele voltam nehéz, negatív érzésekkel, és elképzelésem sem volt, hogy mit akarok az életemtől. Ráadásul nem is igazán találtam a kiutat ebből a nehéz, elkeserítő helyzetből. Az utolsó löketet az adta meg, amikor már testi szinten is jelentek meg tüneteim. 

Tudtam, hogy segítségre van szükségem, de fogalmam sem volt, hogy merre induljak el. Meghallgattam a barátaim tanácsait, kipróbáltam a jógát, a meditációt, az agykontrollt, a relaxációt, résztvettem különféle kihívásokon és bár jótékony hatásuk vitathatatlan volt, de a tartós változás nem történt.  

Terapeutaként mára már tudom, igenis képesek vagyunk a változásra és tehetünk a gyötrő érzések ellen, és azt is megtanultam, hogy hogyan.

Lehet te is ott akadtál meg, hogy bár már elolvastál rengeteg önfejlesztő könyvet, meghallgattál számos podcastet, talán már valamilyen segítőnél is jártál, de a valódi problémádat nem sikerült megoldanod.  

Már kezdő coachként és terapeutaként is az foglalkoztatott a legjobban, hogy mitől leszünk képesek változtatni az érzelmeinket, a gondolkodásunkon és viselkedésünkön. Miért van az, hogy valaki gyorsan képes új dolgot beépíteni az életébe, képes gyógyulni a gyerekkori traumáiból, mások pedig megrekednek azon a szinten, hogy bár tudják hogyan lenne számukra jó reagálniuk, érezniük, gondolkodniuk egyes helyzetekben, de továbbra is leismétlik a berögzült rossz, őket nem támogató mintáikat.  

A választ a saját terápiás élményeim, a kliensekkel folytatott több ezer órányi ülés és a Gestalt terápia képzésem adta meg. Felismertem, hogy a változás, akkor indul el, ha komplex módon, – nem csak fejben – értjük meg a helyzetünket, hanem élmény szinten, a test és az érzelem szintjén is átéljük azt.

A jó hírem az, hogy a tartós, valódi változás élménye most számodra is elérhető vált.

A Tudatos Megújulás Programot úgy alkottam meg, hogy a 3-as egységgel való munka (test, tudat, érzelem) egymást támogatva, erősítve indítson el téged a változás útján. 

A Tudatos Megújulás Program segítségével tudatosan fogod irányítani az életedet és kristálytisztán látod majd a SAJÁT céljaidat.

A Program elvégzése után teljesen új ember leszel. Pont olyan, amilyenné válni szeretnél.

Mit ad neked még a program?

A Program azért is egyedülálló, mert az itt megszerzett tudást bármilyen jövőbeli elakadásod esetén bevetheted. Saját erőforrásaidat és a Programban megszerzett ismereteket felhasználva folyamatosan képes leszel változni, megújulni, tudatosabban jelen lenni a mindennapokban.

Az elmúlt évek történései mindannyiunknak megmutatták, hogy ennek a kornak az egyik legértékesebb képessége a rugalmasság, a folyamatos változásra való képesség. Tegyél szert rá te is! 

Miből áll a Tudatos Megújulás Program?

A Tudatos Megújulás Program elmozdít a fenti elakadásokból, megmutatja az elakadásod okait és megújítja az életedet.

A komplex anyag a mintegy 340 kliensemmel folytatott több ezer órás munkáim során szerzett tapasztalataimra épül, amelynek keretében kognitív, érzelmi sőt testi szinten is dolgozol majd magadon.

A Programba átültettem a meglévő folyamataim tapasztalatát, tudását, és úgy alakítottam ki, mintha hétről hétre járnál hozzám egyéni folyamatba.

A Tudatos Megújulás Program

indít el a teljes megújulás útján. 

A videós anyagok hetente érkeznek hozzád, amelyekhez „házi feladatokat” és a változás folyamatát támogató leckéket is kapsz. Ha előfizetsz a programra, a videókat és a teljes program anyagát 1 teljes évig eléred. Ez azt jelenti, hogy az elkövetkező 1 évben bármilyen más területen kialakult elakadásod esetén újra tudod csinálni a programot.

Mennyibe kerül a Tudatos Megújulás Program?

Talán már láttad, hogy nálam egy személyes konzultáció díja 20.000,- forint, amelynek megfelelően ez a program 10 x 20.000,-, azaz 200.000,- forint lenne. Jelenleg azonban teljes leterheltséggel dolgozom és már nem is tudok új klienseket fogadni. Éppen ezért tettem elérhető ezt a programot egy nagyon kedvező áron (sőt inkább őrült olcsón), mindössze 58.000,- forintért újjászülethetsz. De ez még nem minden!

Visszajelzések a résztvevőktől

Ez az ajánlat neked szól, ha...

Ez az ajánlat nem neked szól, ha....​

Ne feledd! Nem csupán egy programot kapsz, hanem a változás képességét ezáltal egy új, magabiztosabb mindennapokat, komplex megújulást, 10 hétnyi támogatással fűszerezve.

Nincs veszítenivalód!

Annyira hiszek ebben a programban, hogy itt most felajánlom neked, hogy ha a tanfolyam végére úgy érzed, nincs elmozdulás, akkor kérdés és kellemetlen magyarázkodás nélkül visszakapod az árát.

Ha nem olyan életet élsz, amilyet szeretnél, nincs mire várnod! A Tudatos Megújulás Programmal segítek helyes irányba terelni az életedet.

Élj a lehetőséggel és kezdd el most!

Nem leszel azonnal superwoman, de az úton biztosan elindulsz, és már nem fog tudni senki sem megállítani.

Kapcsolódó termék

Ha elsőkézből szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevemre!

* kötelező mező