Önismereti tanfolyamok: Hogyan találd meg az igazi önmagad és élj teljes életet?

Az egyéni coachingnak/terápiának  sokszor rengeteg akadálya van. Az idő hiánya, a távolság, de akár az anyagiak is lehetnek okok, amiért valaki, bár szeretne, de nem tud eljutni hozzám személyesen. Ez azonban nem kell, hogy megakadályozzon senkit abban, hogy elkezdjen dolgozni a problémáin és elinduljon az önismeret útján. 

Miért jók az önismereti tanfolyamok?

Számtalan alkalommal írnak rám, keresnek meg emberek az elakadásukkal, de az én időm és kapacitásom is  véges. Hiába a várólista, ha valakinek azonnali támogatásra van szüksége, akkor hónapokig várni arra, hogy eljusson hozzám, nem túl megnyugtató érzés. Éppen ezért hoztam létre az itt található önismereti tanfolyamokat, hogy segítséget nyújtsak neked, ha te is szeretnél hozzáférni a támogatáshoz, de valamilyen okból nem tudsz most eljutni hozzám. Az otthonod kényelméből is fejlesztheted önmagad és megoldást találhatsz a téged érintő problémákra. Igazodva az időbeosztásodhoz, a saját tempódban dolgozhatod fel az önismereti tanfolyamok anyagait, videóit, hanganyagait, és munkafüzeteit. Ráadásul sietned sem kell vele, hiszen 1 éven keresztül korlátlanul hozzáférsz a megvásárolt önismereti tanfolyam anyagához. Ennek köszönhetően akár többször is előveheted és újra dolgozhatsz magadon a segítségükkel.

Melyiket válasszam?

Minden itt található önismereti tanfolyamot /tudástárat úgy alakítottam ki, hogy egyedül is el tudd végezni őket és megerősítő gyakorlatokon keresztül el is tud mélyíteni a megszerzett tudást és sikeresen eltudj indulni a változás útján. Alapvetően 2 típusú önismereti tanfolyammal találkozhatsz nálam. A kisebb lélegzetvételű tudástárakkal illetve a hosszabb programokkal/ tréningekkel. A tudástár elemei rövidebb programok, sokkal inkább egy adott témakörre koncentrálnak és abban igyekeznek támogatni téged, hogy növeljék az adott témában a tudatosságodat.

A másik csoportba a programok/tréningek tartoznak, amik több hetes változást elősegítő programok, nagyobb elkötelezettséget igényelnek tőled, több belefektetett munkát, önmegfigyelést. Viszont a lehetséges változás és nyereség mértéke is jelentősebb. Azon túl, hogy  ezek a programok lehetővé teszik, hogy ráláss és jobban  megértsd az élet különböző területein megnyilvánuló működésedet, a megértést követően lehetőséged lesz új működéseket elsajátítani.  

Mindegyik önismereti tanfolyamnál találsz egy leírást, ami tovább segítheti a választásodat. 

Ha elsőkézből szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevemre!

* kötelező mező