túlélőkészlet csomag anyáknak

Túlélőkészletcsomag anyáknak – Női Sikertréner Tudástár

9.000 Ft

Minden támogatás jól jön? Akkor válaszd a teljes csomagot!

Te is állandóan rohansz? Időnként azt sem tudod hova kapj? Nem is nagyon érted mások hogyan férnek bele 24 órába? Kipróbáltál már jó pár időbeosztási módszert, programot, tippet, de idővel újra visszakerültél ugyanabba a mókuskerékbe? Valószínüleg mélyebben, a hiedelmek szintjén van a baj, amit ha nem változtatsz meg, újra és újra termeled ugyanazokat a helyzeteket. Az időbeosztás hatékonyan videó és PDF ebben fog téged támogatni.

Félsz konfrontálni? Nem szereted a vitákat, pedig sok esetben érzed úgy, hogy jobb lenne, ha kiállnál magadért? Nem bírod el a konfliktus által gerjesztett feszültséget? Bár rövid távon kényelmes, de hosszútávon nagyon kártékony stratégia a folyamatos konfliktus kerülés. A konfliktuskezelés sikeresen  videó és PDF segítségével megtanulhatod az asszertív kommunikáció minden titkát és kitartó gyakorlással feketeöves kommunikátor válhat belőled.

Mész vissza a munkába? Tele vagy félelemmel, szorongással, bűntudattal, de közben meg alig várod, hogy visszakapd a felnőtt életed? Már előre félsz, hogyan fogod összeegyeztetni a családot a munkával? Keveset beszélünk róla, de az egyik legmegterhelőbb időszak a családok életében, amikor az anyuka visszamegy dolgozni. Új szerepleosztások, stratégiák, tudatosabb tervezés, és erős határszabások kellenek ahhoz, hogy a rendszer fenntartható legyen. A visszatérés a munka világában videóm és PDF anyag segít felkészülni  a visszatérésre és támogat abban, hogy sikeresen megbirkózz a rád váró nehézségekkel és feszültségmentesebben vészeld át az előtted lévő időszakot.

 

Ha elsőkézből szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevemre!

* kötelező mező