Párkapcsolati tanácsadó

Pszichológiai tesztek

Ezen az oldalon olyan online pszichológiai teszteket gyűjtöttem össze neked, amelyek hasznosak lehetnek abban, hogy jobban megértsd magadat, működésedet és a világhoz való kapcsolódásodat. Miért így döntesz? Miért így érzel bizonyos helyzetekben? Miért így gondolkozol és miért így reagálsz? Hogyan működsz a párkapcsolatodban?Miért őt választottad társadnak? Sikerre vagy kudarcra van ítélve az életed? Bátran szembe nézel a kihívásokkal? Kell e segítséget kérnek szorongás vagy depresszió miatt? Tudod, e hogy mik az alapértékek, amik mentén éled az életed? Ezekre a gyakran cseppet sem könnyű kérdésekre kaphatsz választ a tesztek kitöltését követően. 

A pszichológiai tesztek jelentősége

Személyiségünknek rengeteg aspektusa van, rengeteg hatás ér minket, amik befolyásolják kialakulását. Éppen ezért számos szempontból érdemes magunkat megfigyelni, megérteni, feltérképezni. Az alábbiakban azokat a  teszteket gyűjtöttem össze, amik abban segíthetnek téged, hogy minél több aspektusból megismerd magad. Ma már tudjuk, hogy a nagyobb önismeret, a nagyobb tudatosság hozzásegít a boldogabb, kiegyensúlyozottabb élethez. Igyekeztem olyan teszteket választani, amik rövidek és az értékelések a kitöltést követően azonnal elérhetőek lesznek számodra. Bár mindannyian hajlamosak vagyunk szebb képet mutatni mások előtt magunkról, de most igyekezz a kérdéseket minél őszintébben megválaszolni. A pszichológia tesztek eredményei abban segíthetnek, hogy felismerd erősségeidet, esetleges hiányosságaidat, illetve elgondolkodj bizonyos dolgokon, amin még nem gondolkodtál el.

pszichológiai tesztek

A pszichológiai tesztek korlátai

Fontos, hogy tudd, hogy ezek az online pszichológia tesztek kizárólag a szórakoztatásodra és esetleges oktatási célra szolgálnak, és semmilyen módon nem helyettesítik egy szakember véleményét. Ha úgy érzed, hogy bajban vagy mindenképp kérd szakember segítségét.
Az öndiagnosztizálás, sok esetben félrevezető és/vagy hamis énkép kialakulásához vezethet. 

Tesztre fel!

Ha elsőkézből szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevemre!

* kötelező mező