Honnan vegyél bátorságot sorsdöntő pillanatokban, még akkor is, ha világ életedben azt gondoltad, hogy Te kevés vagy ehhez?

Érezted már úgy, hogy változtatnod kellene, de félsz meglépni dolgokat?

Egy kedves ügyfelem, Gabriella döntési helyzetbe került, amikor is legkisebb gyermeke bölcsődébe ment.

El kellett döntenie, hogy beleálljon-e a vállalkozói létébe, vagy inkább visszamenjen dolgozni, amit természetesen nem szeretett volna. Amikor megkérdeztem, mi tartja vissza a vállalkozásától, elkezdte sorolni a félelmeit.

Állandóan gyötrődőm, hogy elég jó vagyok-e abban, amit csinálok.

Megbéklyóz a félelem. Félek belevágni minden új dologba.

Nem merek igazán elkezdeni semmit, mert rettegek, hogy valami baj fog történni.

Nem merem megmutatni magam, felhívni magamra a figyelmet.

Mindenkinek és mindennek meg akarsz felelni!

Egy kedves nyuszi akarsz lenni, aki nem akar feltűnni senkinek, csak szépen, csendben meglapulni a fűben!

Viszont pechedre vannak ambícióid, amik viszont láthatóan nem férnek össze a nyuszis léteddel. – mondtam neki.

Veled is előfordul, hogy azon kapod magad…

Önbizalom fejlesztő tréning

Figyelem a klienseimet, ahogy velem szemben ülnek, és igazán  jók abban, amit csinálnak, sorra kapják a pozitív visszajelzéseket.

Életük számos területén helytállnak.

Mégis, folyamatosan szoronganak, minden helyzetben csak a gátló tényezőket, a nehézségeket veszik észre.

Mindenkinek vannak pillanatok az életében, amikor úgy érzi teljesen elbizonytalanodott és nem mer változtatni a körülményein. Ilyenkor elodázzuk a döntést, halogatunk, de közben folyamatos feszültséget, csalódottságot élünk meg a magunk bátortalansága miatt. Ilyen elakadás lehet:

Önbizalom fejlesztő tréning

Lehet, már benned is felmerült a kérdés:

Én miért nem tudok ilyen helyzetben magabiztos lenni?

Az első és legfontosabb, hogy tudd: nem a Te hibád, ha bizonyos döntések meghozatalakor úgy érzed, elszáll minden erőd.

Ugyanis a fenti szituációkban megérkezik nagyon régről egy puttony és beindul a  fejünkben a belső hangunk. A jól ismert belső hang, ami a szüleinktől, nagyszüleinktől, nevelőinktől hallott aggályokat, féltéseket, tiltásokat ismétli unos-untalan.

Minél hangosabbak és erőteljesebbek ezek a belső mondatok, annál biztosabb, hogy visszatartanak és elbizonytalanítanak minket az adott helyzetben.

Neked is ismerős?

A jó hír, hogy ezeket az elbizonytalanító hangokat elkezdhetjük elengedni, felülírni, bátorítóbb, elfogadóbb mondatokra cserélni.

Mert igenis tehetünk ezek ellen a mondatok ellen, melyek a jelenben gátolnak minket. Ahogy ezek a mondatok megváltoznak, megváltozik az adott helyzetben megélt önbizalmunk, önmagunkba vetett hitünk is. Ez az egyik legjobb befektetés, amit magadért tehetsz, hiszen a női önbizalom növelés a családokon keresztül kihat a következő generációkra is.

Mantrák, megerősítések és a valóság

Talán már tapasztaltad, hogy az önbizalomhiány problémájával összességében nem lehet dolgozni.

Nem sokat segít, ha elmondod minden nap magadnak, hogy szép, ügyes és okos vagy.

Mondjuk ártani sem árt, úgyhogy ettől még mondhatsz magadnak bátorító dolgokat a tükör előtt, de magabiztosabbnak akkor fogod érezni magad, ha elkezded észrevenni azokat a helyzeteket, amikor visszatartod a gondolataidat, a megnyilvánulásaidat, amikor megkérdőjelezed magad vagy éppen kitérsz a konfliktus, a másokkal való kapcsolódás elől, mert nem mered próbára tenni magad. A tréningben kapott önbizalom növelő gyakorlatok segítségével, felismerve és átdolgozva az adott szituációkban elhangzó belső monológodat, elkezdesz bátrabban és könnyedebben jelen lenni a saját életedben. 

A nyugodt magabiztosság és a stabil önbizalom számodra is elérhető. A SuperWoman Önbizalom Fejlesztő Tréning segítségével tudatosan fogod átdolgozni azokat a helyzeteket, amelyek során nem hiszel magadban, nem mered szabadon megmutatni magadat. A magabiztosság növelése, az alacsony önértékelés fejlesztés most számodra is elérhetővé válik!

A Tréning elvégzése után egyre többet mondasz bátran IGENT az életre, a kihívásokra és a kapcsolódásokra!

Mit ad neked a Női önbizalom növelés?

Önbizalom Fejlesztő Online Tréning

FONTOS: A SuperWoman Önbizalom Fejlesztő Tréning célja nem az, hogy megcsináljunk és megugorjunk mindent, amit az élet elénk dob. A női önbizalom növelés célja sokkal inkább az, hogy bátrabban, könnyedebben és önmagunkkal nagyobb elfogadással legyünk jelen az életünkben. 

Ha például a tréninget követően sem érzel elég bátorságot kiugrani 4.000 méterről egy repülőből, elfogadással és megértéssel tudj fordulni magad felé. Az ilyen eseteket önmagunk bántása és ostorozása nélkül tudjuk elengedni.

Mi a SuperWoman Önbizalom Fejlesztő Tréning valódi értéke?

Ahhoz, hogy egy boldog, kiegyensúlyozott életet tudj élni, fontos, hogy felismerd a téged gátló belső tényezőidet és megszabadulj tőlük.

A SuperWoman Önbizalom Fejlesztő Tréning valódi értéke, hogy azokra a helyzetekre, amire hívást érzel,  – de ugyanabban a pillanatban bekapcsol a „nem merem” érzése is -, bátran igent tudj mondani.

A SuperWoman Önbizalom Fejlesztő Tréning

indít el a magabiztosság útján. 

De ez még nem minden! Ha megvásárolod a tréninget, ráadásként 15% kedvezményt kapsz a többi programjaim árából. Ne feledd, a program 1 évig elérhető számodra. Ez azt jelenti, hogy az elkövetkező 1 évben, bármilyen más területen kialakult elakadásod esetén, újra el tudod végezni a tréninget.

Mennyibe kerül a SuperWoman Önbizalom Fejlesztő Tréning?

Talán már láttad, hogy nálam egy személyes konzultáció díja 20.000 forint. A SuperWoman Önbizalom Fejlesztő Tréning kevesebb, mint egy alkalom áráért, mindössze 19.500  Ft-ért lehet a tiéd. 

Visszajelzések a munkámról

Ez az ajánlat neked szól, ha...

Ez az ajánlat nem neked szól, ha....​

Nincs veszítenivalód!

Annyira hiszek ebben a tréningben, hogy itt most felajánlom neked, hogy ha a tanfolyam végére úgy érzed, nincs elmozdulás, akkor kérdés és kellemetlen magyarázkodás nélkül visszakapod az árát.

Készen állsz, …

… hogy megmutasd magadat?

… hogy elhidd, milyen csodálatos SuperWoman vagy?

Nem csupán egy tréninget kapsz, hanem bátor, magabiztosabb mindennapokat, önazonos, önmagadhoz hű döntéseket.

Kapcsolódó termék

Ha elsőkézből szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevemre!

* kötelező mező