Különleges Női Önismereti Csoport indul!

Az önismereti csoport keretében mozgáson keresztüli testi-lelki megtapasztalások és megoldásközpontú coaching támogatás segítségével lehetőséged nyílik, igazán mélyen megismerni önmagadat. Az önismereti csoport eredményeképpen észrevétlenül tudsz önismereti szintet lépni olyan, számodra fontos témában, amin évek óta tudatosan dolgozol.

Ez a rendhagyó önismereti csoport neked szól, ha úgy érzed

Itt a helyed, ha gyakran azt tapasztalod, 

Neked terveztük a programot, ha időnként felmerül benned, hogy milyen jó lenne egy hely,

Miért olyan nehéz az önismeret? 

Több 100 órányi önismereti csoporton, terápián vagy túl és újra visszatérnek bizonyos helyzetek? Olyan, mintha semmi sem változott volna?

Tarts velünk, ha kipróbálnál egy formabontó újdonságot!

Nagyon megértelek és tudd, hogy nem vagy egyedül!

Olyan, mintha egy áttörhetetlen gát lenne bennünk. Én 15 évnyi önismereti munka után éreztem ugyanezt.

Régóta szemezgettem a rúdtánccal, de sosem volt a környezetemben, nem találtam meg a módját, aztán egy véletlen (amik persze nincsenek) Facebook találat eredményeként láttam meg Nórát, és azonnal tudtam, hogy én őt és ezt akarom.

Anélkül, hogy ezzel az áttörhetetlen gáttal akartam volna különösebben foglalkozni, egyszerűen átszakadt, és valami megérkezett bennem. Ez a valami pedig nem más, mint hogy végre tudtam kapcsolódni magammal.

Ami még izgalmasabb, hogy akikkel együtt járok a rúdtánc edzésekre, ők is egyre jobban tudnak kapcsolódni magukkal.

Honnan látszik ez kívülről?

A mozgásukon és azon, hogy az első alkalomra mindenki állig beöltözve jelenik meg, aztán edzésről edzésre dobjuk le a felesleges gönceinket. Szó szerint és átvitt értelemben is.

Jó hír! Hozzád is meg tud érkezni ez az olyan régóta várt kapcsolódás.

A 6 hónapos önismereti csoportban olyan szintugrásokat tapasztalhatsz majd meg azáltal, hogy kialakul egy szoros kötelék a tested és a lelked között, amely észrevétlenül oldja a normatív és a rendkívüli szorongásaidat is, sokkal önazonosabb, szeretetteltelibb és kiegyensúlyozottabb lehetsz.

Szeretettel várunk 6 hónapos, kis csoportos önismereti csoportunkba

Élőben találkozunk

Kis csoportos létszám

A női közösség ereje

Az extra hatás!

Az önismereti csoport eredményeképpen egy olyan vonzó nőt látsz majd a tükörben, aki mély önszeretetben és hálával éli a mindennapjait. Lehet, hogy külsődben semmi nem változik, a gondolataidban annál több minden. A tested feltétel nélküli elfogadása olyan vonzerőt és kisugárzást ad a kezedbe, amire mindig is vágytál.

Mit ad a csoport?

Egy zárt, védett, megtartó közösséget, ahol bensőséges keretek között, szabadon kipróbálhatod magad, megnyílhatsz, kapcsolódhatsz a nőiességedhez. 

Behozhatod a női létedhez kapcsolódó témáidat, korlátok és tabuk nélkül, és ezekre keresheted a saját, egyedi megoldásaidat. 

Megtapasztalhatod, milyen átugrani a saját árnyékodat egy megértő, elfogadó, kölcsönösen támogató, felemelő női energiákkal működő közösségben. 

Átélheted a testedhez való szorosabb, tudatosabb, felszabadultabb kapcsolódást.

Kipróbálhatsz egy új mozgásformát, tágíthatod a testi és lelki határaidat.

Mit nem nyújt a csoport?

Nem adunk tanácsokat, általános tippeket, személyiségfejlesztő javaslatokat, pszichoterápiát.
Nem próbálunk megfeleltetni téged valamiféle társadalmi vagy nemi szerep elvárásoknak.

Milyen témákat hozhatok a csoportba?

Bármilyen témát, ami téged jelenleg nőként foglalkoztat az aktuális életszakaszodban.
A teljesség igénye nélkül néhány gyakran előforduló téma:

 • Hogyan fogadjam el a testem? 
 • Párkeresés 
 • Gyerekvállalással kapcsolatos nehézségek
 • Produktivitás és halogatás hullámzása
 • Vágy és félelem a sikertől, önbizalom és annak hiánya
 • Nőiesség szabad megélése a szexualitásban, a mozgásban, a kommunikációban
 • Egyensúly megtartása a különböző női szerepek között
 • Visszatérő nehézségek a kapcsolati dinamikákban (párkapcsolatban, barátságokban)
 • Anyaság mellett hogyan marad meg a nőiesség?
 • Hogyan lehet újra visszamenni hosszabb, gyerekekkel otthon töltött kihagyás után ugyanarra a munkahelyre?
 • Gyerekneveléshez kapcsolódó nehéz érzések
 • Otthonról hozott női mintáink és azok felülírása
 • Saját célok és önmegvalósítás nőként, anyaként
 • Karrier vagy család?
 • Asszertivitás különböző helyzetekben
 • Testi és lelki változások, kontrollvesztés megélése, elfogadása

A fenti témák mellet bármilyen, de tényleg bármilyen nőiségedhez kapcsolódó egyéb témát bátran behozhatsz, amivel dolgozni szeretnél!

Mitől különleges a csoport?

A mozgásban és testérzékelésben rejlő gyógyító- és újrateremtő erők kihasználásának érdekében a rúdtánc is részét képezi az önismereti csoportfoglalkozásoknak. A rúdtánc az egyik legnőiesebb mozgásforma, amelynek segítségével feltérképezhetjük a testhatárainkat, növelhetjük testudatosságunkat, és mélyebb, intimebb kapcsolatot alakíthatunk ki önmagunkkal. 

Milyen edzettségi szint kell hozzá?

Nem kell semmilyen elő-edzettség, pusztán kíváncsiság és nyitottság egy új, izgalmas mozgásforma elsajátítására.

Hányan és kik lesznek ott?

A két szeptemberi betekintő alkalom nyitott, bárkit szeretettel várunk, az Október 2-től elinduló női csoport azonban zárt, a teljes folyamatot ugyanazokkal a hozzád hasonló, önismeretre éhes nőkkel csinálod végig. A csoport minimum 10 fővel indul, maximális létszáma 12 fő.

Andráska Zsófia Gestalt terapeuta

Andráska Zsófia
Life, párkapcsolati és business coach, Gestalt teraputa jelölt, mentor, a Női Sikertréner alapítója.

Női coachként célom, hogy a nőket segítsem egyensúlyba kerülni és kiteljesedni feleségként, anyaként, nőként és akár vállalkozóként is. Mindezt úgy, hogy a különböző szerepeik között megtalálják a számukra elfogadható egyensúlyt; megszabadulva az őket gátló társadalmi elvárásoktól, előítéletektől. Emellett 2 éve aktívan rúdsportolok, amelynek transzformatív hatását nap, mint nap megélem.

A csoportot vezeti:
Paizs Dóra szervezetfejlesztési tanácsadó, megoldásközpontú coach, az Anyacsavar alapítója.

Szervezetfejlesztőként és coachként az a munkám, hogy segítsek másoknak határtágító tapasztalatokat integrálni.  Szívügyemnek tekintem a női támogató csoportokat – az Anyacsavar csoportokat -, ahol a hozzám hasonló kisgyerekes anyák egymást inspirálva, a saját erőforrásaikra és mások tapasztalataira építve találhatják meg saját útjukat az anyasággal együtt járó idő- és szerepzsonglőrködésben.

Rékasi Nóra
személyi edző és rúdfitnesz oktató

A sport végigkísérte gyerekkoromat és ez iránti szeretetem mai napig nem múlt. 2010-ben hivatalosan is sportoktató lettem. Nagyon sok sportot kipróbáltam az atlétikától a táncon át az aerobikon keresztül a súlyemelésbe is belekóstoltam majd a funkcionális edzés és végül a rúdtánc lett az, amiben igazán kiteljesedtem. 2018 óta tanítom ezt a sportot is. 
Fontosnak tartom a mozgást a mindennapokba, mivel jó stresszlevezető, javítja a közérzetünket, egészségmegőrző hatása felbecsülhetetlen. A rúdtáncot pedig különösen szeretem, mert javítja az önmagunkkal való kapcsolódást, növeli az önbizalmat és az önértékelésünket.

Mikor és hol?

A helyszín:  Poleplay Stúdió 162, Budapest Lehel utca 5. http://pest.poleplay.hu

A program keretében összesen 15 alkalommal találkozunk, (vasárnaponként  9.00-12.30) összesen  52 órában. 

Október  9.; 23.; November 6.; 20., December 4; 18.; Január 15.; 29.; Február 12., 26., Március 12., 19., 26., Április 9., 23., 

Mennyibe kerül?

A 15 alkalmas összesen 52 órás csoportfolyamat díja havonta  30.000 Ft, azaz összesen 225.000 Ft. Ez alkalmankénti bontásban 15.000,-ot jelent. Lehetőséged van kedvezményes egyösszegű fizetésre, de választhatsz részletfizetési lehetőséget is.

Te már biztosan jönnél? 

Akkor vedd igénybe az early bird árunkat: Az Önismereti Csoport  havi költsége csak 25 500 Ft, a teljes költség azaz 191.250 Ft egyösszegű utalása esetén.

GYIK

Nem feltétlenül jobb, viszont egészen más. Sokszor tapasztalom azt, hogy milyen nehéz segítőként jelen lenni valakivel, akit a való életben nem látok működni. Nem látom, hogyan van jelen a kapcsolataiban, hogyan kommunikál, milyenek a gesztusai, így sokszor az egyéni folyamat, mint egy alternatív valóság fut, a való élet mellett. Persze ennek is van ereje, de amikor csoporttal dolgozom, ott a tagok hiteles és azonnali visszajelzést (nem bántást, vagy kritikát) adnak egymásnak, ami nagyon sokat lendít az önismereti folyamatban. Ezen kívül a csoportos munka mindig rengeteg lehetőséget ad a tanulásra, másik működésének megfigyelésével, megtapasztalásával. 

A nőkkel folytatott munkám során, szinte mindig eljutunk a nőiesség témájához. Hogyan is érezzük magunkat a testünkben? Hogyan hatunk a környezetünkre? Mitől vagyunk Nők? Ezt a témát az egyéni folyamatban nagyon nehéz jól megdolgozni, hiszen az egy védett /művi/ közeg, amit már feljebb említettem is. Ezen túlmenően a nőiességünk, a testünkkel való kapcsolatunkon alapszik, amit egy beszélgetős (kognitív) folyamatban kevésbé lehet megélni, megtapasztalni és fejleszteni. Éppen ezért, ebben az önismereti csoport munkában nagy hangsúlyt kap a testmunka is, a saját testünkkel való szorosabb és harmonikusabb kapcsolat kialakítása, amihez ezt a nagyon nőies sportot hívjuk segítségül.   

Dórával közösen úgy alakítottuk ki a csoportot, hogy mindenki hozhassa a számára fontos, aktuális témáját. Mi vezetők, illetve a csoport tagjai is abban fogunk téged támogatni, hogy a témádban elmozdulást érj el.

Ne aggódj, az a tapasztalatunk, hogy a csoportnak megvan az a varázslatos ereje, hogy egymás meghallgatásával, megismerésével felszínre kerülnek olyan nehézségek, amiket a mindennapokban kizárunk a figyelmünk fókuszából. De önmagában már a csoportban levés, a másokhoz kapcsolódás, a hogyan hatok másokra témája is izgalmas lehet. 

Sajnos ez is előfordulhat. A csoportmunka folyamatosságának érdekében ezért egy zárt, titkos facebook csoportot csinálunk majd a résztvevőknek, ahol a folyamat teljes időszakában, és akár utána is lehetőség van kapcsolatot tartani: kérdezni, tapasztalatot megosztani, támogatást kérni, kapcsolódni. Amíg ehhez a csoporthoz tartozol, nem maradsz egyedül, bármi történjék is veled!

Nem okoz gondot, sem a túlsúly, sem az, ha jelenleg nem vagy a topformádban. A rúdtáncnak sok irányzata van és mi inkább a nőies, lágy, táncos irányba viszünk titeket és a ti terhelhetőségetekhez igazítjuk a foglalkozásokat. 
Ha most nem is vagy formában, idővel a csoport foglalkozásoknak köszönhetően javul az állóképességed, izmosodsz, formálódsz. Bízz a testedben, hogy arra teremtődött, hogy mozogjon. Mi bízunk benne! 

Én is az vagyok. Sőt azt gondolom a nők nagytöbbsége az. A strandot is kerültem világ életemben. Sokáig el nem tudtam képzelni, hogy topban és rövidgatyában jól érezzem magam. Pont ezt kaptam a rúdtánctól, hogy ma már magabiztosan és kényelmesen érzem magam, akkor is amikor nem vagyok tetőtől talpig felöltözve. A programnak az az egyik fő célja, hogy az önismereti munka mellett neked is megérkezzen ez a magabiztosság és önelfogadás. Hogy végre hálát és szeretet élhess meg a tested iránt. De nem kell aggódnod az elején nyugodtan lehetsz hosszúgatyában, csak enged meg magadnak a gondolatot, hogy a végére ez megváltozhat. 

Egy féléves közös munka során előre nem látható okokból bárkivel bármikor előfordulhat, hogy pl., sérülés, kisebb műtét…stb., miatt nem tud sportolni, kényszerpihenőre van ítélve. Mivel ez az élet természetes velejárója, ugyanúgy kiválóan tudunk önismereti szempontból ezzel is (a fájdalommal, a másokra utaltsággal, a kontrollvesztéssel, a támogatás kérésének és elfogadásának témájával…stb.) dolgozni, így arra biztatunk, hogy amennyiben megoldható, gyere el a csoportra ilyenkor is!
Abban fogunk téged támogatni, hogy jobban kapcsolódhass a saját női létedhez, megélésedhez ilyenkor is. Önfeledtebben, önmagadat elfogadóbban legyél jelen a saját testedben akkor is, ha egészségügyi problémád van. Nagyobb tudatossággal légy jelen a téged foglalkoztató női témákat illetően nem csak a hullámhegyek, hanem a hullámvölgyek időszakában is.

Mivel még senki nem csinált itthon ilyen csoportot, ezért egyáltalán nem csodálkozom, hogyha nem tudod eldönteni, hogy tetszene e neked a dolog. De semmi baj, pont ezért van lehetőség kipróbálni a csoportot, annak működését, a rúdtáncot illetve megtapasztalni minket, mint csoport vezetőket.

Javaslom, hogy gyere el a szeptemberi betekintő alkalmak egyikére, hiszen azt követően már pontosan fogod tudni, ez az amire most vágysz-e. >>>

Jelentkezési lap a Női Önismereti Csoportba

Kérlek, vásárlásnál vedd figyelembe, hogy termékeimet, szolgáltatásaimat kizárólag magánemberek részére értékesítem, céges számla kiállítására nincs lehetőségem. Köszönöm a megértésed!

Ha elsőkézből szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevemre!

* kötelező mező