Szia!

Andráska Zsófia vagyok, life és business coach, vállalkozó, háromgyerekes anyuka.

Hiszek abban, hogy…

És tudom, hogy minderre elég a nap 24 órája.

„A világegyetemet mozgató erők nem különböznek azoktól, melyek az emberek lelkét mozgatják.”

Anagarika Góvinda

Andráska Zsófia coach
Andráska Zsófia coach

Persze én sem így gondoltam korábban.

Végzett szociológusként 2004-ben kezdtem felépíteni a pályázatírással és projektmenedzsmenttel foglalkozó vállalkozásomat. Még mindig elevenen él bennem, hogyan éltem meg azt a sok nehézséget, kihívást, amelyekkel kezdő kisvállalkozóként találkoznom kellett.

Pontosan emlékszem a kérdéseimre, kétségeimre, miközben támogatás nélkül, egyedül bolyongtam a célom felé.

Coachként ma már pontosan tudom, milyen hibákat, felesleges köröket futottam le pusztán azért, mert nem volt mellettem senki. Senki, aki segítséget nyújtott volna. Senki, aki megmondta volna, hogyan érdemes elindulni, fejlődni és továbbfejlődni.

Szerencsére így is sikerült legyőznöm az akadályokat, de évekkel le tudtam volna rövidíteni ezt a fejlődési folyamatot, ha van mellettem valaki ebben a helyzetben.

Most ez a valaki én lehetek neked. Élj a lehetőséggel, kérd a segítségemet. Éveket nyerhetsz.

Amikor megszülettek a gyermekeim, a saját bőrömön tapasztalhattam meg az anyaság, a női lét kihívásait:

Sajnos még ekkor sem volt mellettem olyan támogató személy, aki megkönnyítette volna az életem. Magamnak kellett felismernem és elsajátítanom azokat az ismereteket, készségeket, amelyek segítettek női szerepeim sikeres összehangolásában. 

A Női sikertrénert azért hoztam létre, hogy téged megkíméljelek ettől. Azért, hogy tapasztalataimmal, megszerzett tudásommal, letölthető segédanyagaimmal segíthessek neked. Mert tudom, nagyon nehéz egyedül küzdeni ezen az úton.

Képzettségeim

Tanulmányaim alatt komoly önismereti fejlesztésen (egyéni terápia, tranzakcióanalízis) mentem keresztül, amelyekkel számos további készséget elsajátítottam. A fentieken túlmenően autogén trénerként is a segítségedre lehetek. 

Keress meg, hogy segíthessek. 

Zsófia

Üzleti coach Budapest

Ha elsőkézből szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevemre!

* kötelező mező
Vállalkozó vagy?